Care sunt beneficiile unei mașini hibride?

Beneficiile unei mașini hibride

Conducerea unui hibrid este similar cu conducerea unei mașini automate convenționale; nu trebuie să vă faceți griji cu privire la schimbarea vitezei.

Majoritatea hibrizilor puternici vor avea de asemenea o gamă de moduri de putere, de la eco la putere, permițând șoferului să aleagă eficiența sau performanța maximă în funcție de condițiile de condus.

Spre deosebire de mașinile pur electrice, nu veți avea nicio grijă să rămâneți fără autonomia bateriei, deoarece motorul cu ardere este întotdeauna acolo când aveți nevoie de el. Și, cu un hibrid paralel, nu aveți nevoie de acces la un punct de încărcare, deoarece își poate încărca propriile baterii în timp ce conduceți. Veți avea nevoie de un punct de încărcare la îndemână, totuși, dacă doriți să folosiți cât mai bine modul complet electric al unui hibrid plug-in.

Deși beneficiile fiscale ale deținerii hibride nu sunt la fel de mari ca înainte, șoferii de mașini de companie plătesc în continuare mai puține taxe decât șoferii de mașini pe benzină sau diesel, iar mașinile care emit mai puțin de 75 g/km pot să fie scutit de taxele regionale pentru zona de aer curat sau cu emisii reduse . 

Similar Posts