Credit Auto

LEASING AUTO sau CREDIT AUTO?

Varianta optimă de finanțare pentru persoane juridice

Leasing-ul auto reprezintă o soluție de finanțare optimă pentru achiziția de automobile, preferată de cele mai multe companii, oferind sprijinul necesar dezvoltării, menținând capitalul afacerii pentru alte investiții.

Echipa Hybrids.ro oferă soluții personalizate, consultanță și flexibilitate pentru fiecare client în parte. Totodată transparența și rapiditatea în obținerea finanțării sunt puncte importante în obținerea predictibilității și a unui cash flow optimizat.

Poți opta pentru varianta unui Leasing Auto, societatea noastră fiind acceptată de orice bancă sau societate de leasing(BCR, Raiffesen, BT Leasing, Idea Leasing, Impuls Leasing, Tiriac Leasing), cât și varianta unui Credit extern auto (BCR Leasing), cu rate la prețul net fără TVA.

Ne puteți contacta oricând pentru o simulare de credit/leasing auto cu ajutorul căreia veți putea ști exact cum să vă planificați bugetul. Telefon: +40 799 800 100 Email: office@hybrids.ro

  1. Aprobare dosar în 24 de ore
  2. Dobânzi avantajoase de până la 2,9%
  3. Avans între 10% – 50%, oferindu-ți flexibilitatea de a-ți alege valoarea rata lunară
  4. Asigurare CASCO preferențială

TBI Pay

Care este valoarea maximă a creditului auto pe care îl pot accesa prin TBI Pay?
Valoarea maximă a creditului auto pe care îl poți accesa este de 50,000 ron.  

  • Care sunt condițiile de eligibilitate?
  • Să te încadrezi în intervalul 18-75 de ani până la terminarea creditului.
  • Venitul minim acceptat pentru salariați este de 1,100 ron, iar vechimea trebuie să fie de minimum 3 luni la actualul angajator. Documentele necesare pentru aplicare: CI, semnarea acordurilor pentru interogarea în Biroul de Credit și solicitarea veniturilor de la ANAF.
  • Pensionarii sunt eligibili dacă venitul lor minim lunar depășește 804 ron. Totodată, sunt acceptate și pensiile pe caz de boală revizuibilă. Documentele necesare pentru aplicare: CI, ultimul talon de pensie și decizia de pensionare / medicală, în aumite cazuri, semnarea acordului pentru interogarea în Biroul de Credit.

În cât timp mi se poate aproba cererea pentru creditare auto?  
Majoritatea clienților pot primi aprobarea în maximum 5 minute de la primirea răspunsului ANAF. Alternativ, dacă este o aprobare manuală, poate dura până la 2 ore.  

La ce dobândă pot accesa creditul auto?
Dobânda pornește de la 1% pe lună.

Pe ce perioadă pot accesa creditarea auto?  
Perioada de creditare este de la 6 luni până la 5 ani.

Ești la un click de mașina visurilor tale


Completeaza formularul si comanda IN SIGURANTA. Masina dorita la un click distanta.