DESPRE NOI

De 7 ani, visurile vin pe 4 roți!

Hybrids.ro, membră a grupului SUPER SMART CHOICE SRL activează pe piața vânzărilor de mașini rulate și noi de peste 7 ani, timp în care ne-am consolidat parteneriatele cu dealer-ii de mașini rulate de top din Europa de Vest, beneficiind la ora actuală de tot suportul și avantajele serviciilor pe care aceștia ni le pun la dispoziție.

Drumul nostru a început din dorința de a furniza clientului o experiența simplă, facilă dar plină de valoare în momentul achiziționării unui autoturism nou sau rulat, punând la dispoziția sa nu numai un produs premium ci și soluții și servicii de calitate superioară.

Volumul mare de autoturisme și clienți cu care am intrat în contact în ultimii ani ne-au construit experiența necesară pentru a vă oferi consultanță asupra oricărui model de autoturism de care sunteți interesat , fie că este vorba despre evaluarea prețului corect, despre specificațiile tehnice sau dotările unui anumit model.

Pentru noi, clienții companiei nu sunt simple cifre ci reprezintă relații de lungă durata, recurente,¸ ce aduc plus de valoare vieții, și ne dorim ca orice client să își amintească cu plăcere și emoție despre experiența achiziționării autoturismului de la noi. Fie că deja te-ai hotărât asupra unui model sau eșți în căutarea unui autoturism ce te va insoți în următorii ani,consultanții noștri sunt disponibili pentru a-ți oferi suport în tot ceea ce înseamnă alegerea și achiziția mașinii perfecte pentru cerințele tale

Ești la un click de mașina visurilor tale


Completeaza formularul si comanda IN SIGURANTA. Masina dorita la un click distanta.