HYBRIDS.RO Comenzi auto

Ce ne dorim? Ne dorim ca tu să nu faci nimic !

Pentru noi, clienții companiei nu sunt simple cifre ci reprezintă relații  de lungă durată, recurente,¸ ce aduc plus de valoare vieții, și ne dorim ca orice client să își amintească cu plăcere și emoție despre experiența achiziționării autoturismului de la noi.

Fie că deja te-ai hotărât asupra unui model sau ești în căutarea unui autoturism ce te va insoți în următorii ani, consultanții noștri sunt disponibili pentru a-ți oferi suport în tot ceea ce înseamnă alegerea și achiziția mașinii perfecte pentru cerințele tale.

Alegerea modelului

Știm cu toții că alegerea modelului de autoturism este un pas ce trebuie analizat minuțios, deoarece, autoturismul din zilele noastre este folosit în situații diverse, fie că vorbim despre transportul celor mici la școala/grădiniță, către/de la locul de muncă, la cumpărături, la ieșiri cu familia sau, de ce nu, la anumite evenimente de tip ceremonie.

Nu de puține ori îți propui o anumită marcă/model, iar după câteva zile de căutări, deja observi și alte autoturisme pe care le consideri că ți s-ar potrivi.

Uneori găsești modelul, dar nu este anul pe care ți-l doreșți, sau poate numărul de kilometri este prea mare, sau poate prețul nu este accesibil, lucruri ce îți aduc o stare de disconfort și stres suplimentar, de care cu siguranță nu ai nevoie.

Consultanții nostri îți sunt alături și te vor consilia de la primul pas până la momentul în care numele tău apare trecut în certificatul de înmatriculare. După ce primim informațiile pe care le-ai completat în formularul de comandă, îți vom prezenta ofertele care ți se potrivesc cel mai bine.

Având o colaborare de peste 7 ani cu cei mai mari dealeri de mașini rulate din Europa de Vest, vom configura oferta în funcție de opțiunile solicitate de tine.

Verificare

Fiecare autoturism pe care ți-l propunem trebuie obligatoriu să treacă de sistemul nostru de inspecție și analiză, prin verificarea în 200 de puncte.

Mașina este inspectată la exterior, având posibilitatea prezentării de fotografii sau materiale video din toate unghiurile. De asemenea, suntem foarte exigenți și cu elementele din interiorul mașinii, urmărind să nu prezinte urme de uzură sau degradare. Starea tehnică la nivel de motorizare, transmisie, software, tren de rulare sunt punctul pe care punem și mai mult accent, și cel mai bun argument este garanția post vânzare de care se bucură autoturismele pe care le comercializam.

Transportul

Ulterior încheierii acordului de achiziție cu clientul, autoturismul este pregătit pentru transport, beneficiind de toate măsurile de siguranță care să împiedice orice posibilă deterioare pe perioada deplasării cât și de asigurare CMR în caz de situații neprevăzute ( accident, calamități naturale etc).

Dispunem de un parc auto de 7 transportoare proprii și putem asigura transportul autoturismelor  în maxim 10 zile din Germania, Olanda, Belgia, Italia și Franța la unul dintre punctele noastre de lucru sau direct la ține acasă. Platformele de transport sunt manipulate de profesionișți atestați pentru transport internațional, cu experiență de peste 20 de ani, astfel că nu vei avea nici un motiv de îngrijorare că integritatea autoturismului achiziționat ar putea fi afectată.

Orice autoturism achiziționat din stocul intern al companiei beneficiază de livrare gratuită.

FINANȚARE

Nu am discutat până acum despre bani și nici nu insistăm în a-ți explica ce inseamnă leasing-ul auto, creditul auto, creditul extern scutit de plata TVA-ului, sau chiar vânzarea directă, ci doar subliniem că dispunem de cele mai bune oferte de finanțare, cu posibilități multiple de personalizare, în funcție de profilul fiecărui client, persoană juridică sau persoană fizică.

De asemenea putem menționa că timpul necesar pentru obținerea finanțării este de ordinul orelor, hybrids.ro ocupându-se de toți pașii în vederea finanțării.

Ne oprim? NU!

Știm că de multe ori, timpul nu este generos pentru mulți dintre clienții noștri, și de asemenea nici sistemul birocratic nu este prea încântător. Compania noastră se poate ocupa  și de înmatricularea provizorie/definitivă a autoturismului pe care tocmai l-ai achiziționat, astfel că nu vei fi nevoit să îți petreci timpul pe la cozile instituțiilor implicate în acest proces. În final, vei primi cheia și vei putea începe noul tău parteneriat cu autoturismul achiziționat.

Ne oprim? DA!

Din acest punct te lăsăm să te bucuri așa cum dorești de noul tău autoturism, și ne dorim să ai parte de experiențe cu real plus de valoare emoțională, având siguranța că ai făcut cea mai bună alegere în achiziționarea mașinii pe care ți-ai dorit-o.

Similar Posts