GARANție

Doar pentru că achiziționați o mașină uzată nu înseamnă că trebuie să mergeți fără liniștea pe care o oferă garanția auto. Garanțiile vă protejează de reparațiile costisitoare cauzate de piesele defecte și de manoperă. Nimeni nu vrea să cheltuiască bani pe o mașină uzată doar pentru a suporta costuri mari de reparații atunci când ceva se strica.

Există mai multe modalități de a vă proteja mașina nou-achiziționată cu o acoperire care vă protejează portofelul, făcând în același timp previzibil costul de proprietate. În secțiunile următoare, vom analiza opțiuni, de la cumpărarea unei mașini cu acoperire rămasă de garanție din fabrică până la achiziționarea unei garanții extinse.

Cumpărați o mașină cu garanție rămasă pentru mașină nouă
Cea mai ieftină modalitate de a obține o garanție pentru mașina uzată este să cumpărați o mașină second-hand care mai are o parte din garanția originală din fabrică. Este ușor să profitați de garanția originală din fabrică, deoarece pur și simplu vă duceți vehiculul la oricare dintre dealeriile de mașini noi francizate ale mărcii sale. Garanțiile pentru mașini noi nu necesită plata unor sume deductibile, spre deosebire de majoritatea contractelor de service extinse și de unele garanții certificate pentru vehicule second-hand.

Se poate transfera garanția?
Veți dori să verificați termenii garanției inițiale pentru a vă asigura că vă puteți transfera în calitate de al doilea proprietar sau ulterior al vehiculului. Majoritatea garanțiilor de la bara de protecție la bara de protecție se pot transfera către noii proprietari. Pe de altă parte, unele garanții ale grupului de propulsie sunt disponibile doar pentru primul proprietar al mașinii. Pentru fiecare model pe care HYBRIDS.RO îl vinde sunt specificate tipurile de garanție valabile și daca sunt sau nu costuri suplimentare.

Verificați data de expirare
Când determinați dacă o mașină este încă în garanție, nu este suficient să vă uitați la anul modelului și să ghiciți. Un vehicul din anul model 2020 care la jumătatea anului 2019 s-ar putea să nu mai aibă atât de multă acoperire pe cât credeți, în timp ce 2020, care a stat pe terenul unui dealer până în 2021, va avea mai multă acoperire de garanție decât v-ați aștepta.
În schimb, trebuie să știți data la care vehiculul a fost prima dată în funcțiune. HYBRIDS.RO pune la dispoziția clienților toate informațiile legate de intervalul de garanție de care autoturismul beneficiază.

O altă modalitate de a obține acoperirea garanției pentru mașini uzate este să cumpărați o mașină uzată certificată . Vehiculele second-hand certificate, au în general doar câțiva ani vechime, sunt bine îngrijite și au un kilometraj redus. În multe cazuri, sunt mașini care au fost cândva închiriate sau folosite ca vehicule pentru flotă.

După un proces de certificare amănunțit, care include o inspecție completă, dealerii le vor vinde cu acoperire de garanție dincolo de garanția originală de la bara de protecție la bara de protecție. În multe cazuri, acestea vor include, de asemenea, suplimente, cum ar fi asistența rutieră și rambursarea întreruperii călătoriei. Garanțiile second-hand certificate pot avea sau nu cheltuieli suplimentare.

.

Ești la un click de mașina visurilor tale


Completeaza formularul si comanda IN SIGURANTA. Masina dorita la un click distanta.