Servicii HYBRIDS.RO

Serviciile complete Hybrids.ro

Consultanță permanentă
Fie că deja te-ai hotărât asupra unui model sau ești în căutarea unui autoturism ce te va însoți în următorii ani, unul dintre colegii noști este pregătit să vă ofere consultanță în tot ceea ce înseamnă alegerea și achiziția mașinii perfecte pentru cerințele tale.

Finanțare

LEASING AUTO
Echipa Hybrids.ro oferă soluții personalizate, consultanță și flexibilitate pentru fiecare client în parte. Totodată transparența și rapiditatea în obținerea finanțării sunt puncte importante în obținerea predictibilității și a unui cash flow optimizat.

CREDIT AUTO
Majoritatea clienților pot primi aprobarea în maximum 5 minute de la primirea răspunsului ANAF. Alternativ, dacă este o aprobare manuală, poate dura până la 2 ore.

Autoturisme certificate Dekra/TUV
Beneficiezi de expertiză auto Dekra și de verificarea în amănunt a mașinii înainte de achiziție de unul dintre colegii noștri înaintea de orice procedura de achiziție.

Transport la destinație
Autoturismele pot fi livrate rapid și sigur în toată țara direct la locuința ta prin mijloace proprii si autorizate.

Înmatriculare
Punem la dispoziția clientului numere provizorii și servicii complete de înregistrarea mașinii în România. Noi ne ocupăm de toate procedurile de înregistrare în financiar – RAR – înmatriculare definitivă.

Ești la un click de mașina visurilor tale


Completeaza formularul si comanda IN SIGURANTA. Masina dorita la un click distanta.