Definiții și Termeni

HYBRIDS.RO = denumirea comercială a două societăți. 

SUPER SMART CHOICE SRL, persoană juridică de naționalitate română, cu sediul social în Str. Bazinelor 21A C, Valea Lupului, Romania, Județ Iași, având număr de ordine în Registrul Comerțului J22/1014/2016 și cod unic de înregistrare fiscală RO35980632.

Vânzător = HYBRIDS.RO  

Cumpărător = poate fi orice persoană fizică care are vârsta peste 18 ani,  persoană juridică sau orice altă entitate juridică care efectuează o Comandă.

Site = platforma online găzduită la adresa web hybrids.ro și subdomeniile acestuia.

Comandă = formularul prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului intenția de a achiziționa bunurile și serviciile expuse pe site. 

Descrierea bunurilor și a produselor

Toate descrierile, specificațiile, imaginile și reclamele sunt prezentate cu titlu informativ, având scopul de a oferi o reprezentare aproximativă a bunurilor și produselor existente pe site, și anume a mașinilor rulate.  

Prețuri

Preţurile afişate sunt bazate pe costurile curente ale produselor comercializate şi includ TVA. Costurile de transport și logistică nu sunt incluse în prețul afișat.

Vânzătorul îşi rezervă dreptul de a modifica preţurile afişate pe site, nefiind obligat sa anunţe în prealabil intenţia de modificare a acestora. Cu toate acestea, Vânzătorul nu va modifica în nicio situaţie preţurile unei comenzi active.

Procesul colaborării dintre Client și HYBRIDS.RO

În general, cumpărăm de la case de licitații din Europa de Vest. După ce Clientul se hotărăște asupra mașinii, intrăm în licitația care durează între 24 și 48 de ore. Aceasta este verificată complet din punct de vedere mecanic, tehnic și estetic, vine cu raport tehnic, toate defectele îi sunt prezentate, și este scoasă în test drive. Kilometrii sunt garantați, trecuți pe factură și contract. După ce mașina ajunge în țară, Clientul are la dispoziție 7 zile calendaristice pentru a verifica mașina în orice service autorizat RAR. Dacă se descoperă orice problemă ce nu a fost stipulată în raportul tehnic (exclus consumabile), aceasta este despăgubită.  

O altă modalitate de colaborare implică găsirea ofertei potrivite pe platformele de specialitate, unde se adaugă o taxă pentru transport de minimum 650 euro, în funcție de țara din care este ridicată mașina și greutatea acesteia. Totodată, HYBRIDS.RO percepe un comision evaluat între 3% și 6% din valoarea mașinii pentru următoarele servicii: verificarea tehnică, estetică și electrică, verificarea documentelor, măsurarea grosimii întregii caroserii, organizarea transportului asigurat și negocierea prețului final plătit de către Client, cât și 50% din diferența dintre prețul inițial al mașinii și cel negociat.

Politică de confidențialitate

Varianta simplificată

Toate informațiile personale pe care le vom primi de la dvs., fie că este vorba de adresa de e-mail, numărul de telefon sau adresa de livrare, nu vor ajunge niciodată în altă parte. Noi le vom folosi doar pentru a intermedia achiziția, a livra produsele sau în scop de marketing (de exemplu, trimiterea unui newsletter).

Varianta completă

Vânzătorul îşi rezervă dreptul a folosi informaţiile furnizate de către Cumpărător în vederea realizării contractului la distanţă. Vânzătorul îşi rezervă dreptul, în baza acordului prealabil al Utilizatorului, de a stoca şi folosi în interes propriu, în scopul realizării activităţilor de marketing, informare, facturare sau alte asemenea, orice informaţie furnizată de către Cumpărător prin intermediul site-ului www.hybrids.ro. De asemenea, el nu va furniza niciunei terţe părţi informaţiile primite de la Cumpărător, cu excepţia partenerilor agreaţi, furnizori de servicii cu care există un contract prin care se protejează aceste date primite de la Cumpărător.

Atunci când utilizează website-ul Vânzătorului, utilizatorul / Cumpărătorul va furniza Vânzătorului informaţii personale pe care aceasta le va folosi doar în scopul de a răspunde solicitării dvs. şi în informarea Cumpărătorului cu privire la orice oferte speciale sau noi game de produse.

În conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția datelor personale, aveți următoarele drepturi:

  • Dreptul de a fi informat (art. 12-13): Informarea persoanei vizate cu privire la categoriile de date colectate, scop, destinatari, transfer.
  • Dreptul de acces la date (art.15): Persoana vizată poate solicita acces la datele sale pentru a verifica daca prelucrarea este întemeiată.
  • Dreptul de a rectifica datele (art.16): Persoana vizată poate solicita rectificarea datelor în cazul în care acestea sunt procesate greșit.
  • Dreptul de a fi uitat (art.17): Când procesarea nu mai este justificată sau când persoana vizată și-a retras consimțământul
  • Dreptul de restrictionare a prelucrarilor (art.18): Persoana vizată poate cere restricționarea datelor folosite sau a transferului de date.
  • Portabilitatea datelor (art. 20): Persoana vizată are dreptul de a solicita portarea datelor intre Operatori.
  • Dreptul de a face opoziție (art.21): Dreptul persoanei vizate de a face obiecții sau de a se opune anumitor tipuri de prelucrări
  • Dreptul de a se opune la profilări (art. 21) Persoana vizată are dreptul de a nu face obiectul unei decizii de profilare atunci când aceasta se bazează pe prelucrarea automată.

Toate informațiile personale pot fi șterse din baza noastră de date printr-un e-mail trimis la adresa office@hybrids.ro în care specificați că doriți acest lucru.

Prezentul document este supus legii române.